WE.r.PR

KLIJENT

WE.r.PR

PROJEKAT

Dizajn znaka i logotipa

PERIOD

Jun 2017.

DesignStudio je imao priliku da radi na projektu dizajna znaka i logotipa firme WE.r.PR. Ova firma se bavi PR-om i pomaže kompanijama da postanu i ostanu prepoznatljive na tržištu. Oni sanjaju velike snove, i prave velike brendove.

Projekat je trajao oko mesec dana, a konačni izbor za vizuelni identitet ove firme je pao na dizajn Anđele Ilić, polaznice ITAkademije, odseka Print Design. Inspiraciju za ovaj logo Anđela je pronašla u arhitekturi pčelinjeg saća, u heksagonalnom obliku ćelije koji predstavlja najoptimalnije iskorišćen prostor. Iz ovog koncepta nastalo je konačno rešenje logoa u vidu iluzije i vizuelne kombinacije šestougla i kocke. Šestougao, kao osnova, je idealna ćelija koja ispunjava celinu. U pitanju je agencija koja se bavi PR-om, disciplinom koja stvara, gradi i održava reputaciju, Anđela je težila da kreira logo koji će simbolisati savršeno skockanu uslugu koju agencija WErPR pruža klijentima.

DizajnStudio zahvaljuje polaznicima koji su učestvovali u ovom projektu. DizajnStudio napreduje odgovarajući na zahteve svojih klijenata na najbolji mogući. DesignStudio je dokaz da nastavni planovi i programi ITAkademije čine zaista praktičan paket za svakoga ko želi da se ozbiljno bavi grafičkim dizajnom.

KORIŠĆENI ALATI

Photoshop

Illustrator

MENTOR

Predrag Maksić

Lecturer and Designer
ITAcademy

POLAZNIK

Anđela Ilić

Print design
ITAcademy

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »