Kreiranje znaka i logotipa za „NIKA Solutions” (+ objava užeg izbora)

Prvi projekat u novoj sezoni: Kreiranje znaka i logotipa za „NIKA Solutions” (+ objava užeg izbora)

Prvi projekat u novoj sezoni: Kreiranje znaka i logotipa za „NIKA Solutions” (+ objava užeg izbora)

11 January 2018,   By ,   0 Comments

Ovogodišnja generacija DesignStudio tima, kao i prethodne generacije, ostvarila je izuzetne rezultate. Prvi projekat je veoma važan, a polaznici IT akademije veoma brzo su imali priliku da steknu iskustvo u radu sa klijentima i njihovim zahtevima i dizajnu na tržištu, osmišljavajući znak i logotip za kompaniju NIKA Solutions.

Ove godine broj prijavljenih za rad u Dizajn studiju premašio je sva očekivanja – prijavilo se čak 650 polaznika, od kojih je učešće u ovom zadatku uzeo veliki broj prijavljenih.

Buđenje kreativnosti i razbijanje treme

Polaznici Dizajn studija su se već na početku odlično pokazali u novim izazovima i radu za firmu NIKA Solutions, koja se bavi razvojem startupova i startup zajednicom, razvojem ljudi i kompanija, kao i unapređenjem poslovanja. Misija ove firme je da obezbedi pomoć pojedincima i kompanijama u razvoju, kao i započinjanju biznisa, a razumevanje toga je osnova za kreiranje vizuala ove kompanije (polaznici IT akademije odlično znaju koliko je važno razumeti posao kojim se kompanija bavi, kao i da su na prvom mestu uvek želje klijenta).

Na naše zadovoljstvo, pristigao je izuzetno veliki broj vrlo kvalitetnih rešenja. Iako su na samom početku školovanja, polaznici IT akademije pokazali su se kao izuzetno talentovani, snalažljivi i vešti da savladaju jedan ovako izazovan zadatak. Želimo da čestitamo onima koji su uspeli u roku da predaju svoja rešenja, ali i da zahvalimo svim polaznicima koji su učestvovali u ovom projektu.

Pred našom komisijom, koju su činili Nevena Milovančević, Anđelka Ilić, Ivan Dikić, Vladimir Drešević i Predrag Maksić, našao se izuzetno težak zadatak – da izabere 6 najuspešnijih rešenja. Autori čija će rešenja biti prezentovana klijentu su:

Ana Mršić
Dragana Komljenović
Midheta Agić
Kristina Jovanović
Marija Stefanović
Marinko Brdarević

Hvala svima na učešću! U toku je rad na dva projekta, a za nekoliko dana Dizajn studio otvara još jedan projekat.