Objava pobednika za „Thai Spot”

Objava pobednika za „Thai Spot”

18 March 2024,   By ,   0 Comments

Ovu radnu sezonu otvorili smo projektom za koji je bio potreban logotip. Logo se radio za firmu, studio za masažu pod nazivom „Thai Spot”. Misija klijenta je da pomogne ljudima da se osećaju dobro. Njegov posao postoji zbog potrebe ljudi da eliminišu stres, otklone bol, opuste mišiće ili se jednostavno prepuste uživanju i budu zadovoljni u potpunosti sobom i svojim telom. Najvažnije što klijent želi je da svaki njegov klijent bude relaksiran, poboljša svoje zdravstveno stanja i eliminiše bol. 

Pošto će logotip biti primenjen za web i za print, klijent je našim polaznicima dao zadatak da logo bude minimalistički, bez previše detalja, i da za boje odaberu umirujuće tonove. Da asocira na zdravlje, prirodu i život. 

Među brojnim odličnim radovima koji su se našli u užem izboru, kao pobedničko rešenje izabran je rad Teodore Marinković, polaznice ITAcademy, na smeru Computer Aided Design. Teodora je u potpunosti odgovorila na ovaj izazov i uspešno je krenula sa ovom sezonom. Klijent zahvaljuje na pobedničkom rešenju, a i tim Dizajn studija se takođe pridružuje čestitkama kako Teodori, tako i ostalim učesnicima na ovom projektu.