Najnovije vesti -

Najnovije vesti

Uži izbor za prvog klijenta iz Rumunije „Spark HR”

DesignStudio tim je uspešno kompletirao još jedan rad na dizajnu znaka i logotipa. Ovaj put kreirali smo logo za specijalizovanu firmu „Spark HR”, koja pruža usluge konsaltinga, zapošljavanja/regrutovanja kadrova, ljudskih resursa (HR), people managementa i strategije za start-up preduzeća. Polaznici su imali zadatak da osmisle jedan korporativni logo koji će ostavljati snažan vizuelan utisak jedne izuzetne, kvalitetne i fleksibilne firme.

Žiri napravio uži izbor za projekat „Singers United”

Za nama je još jedan upešno završen projekat. Polaznici Dizajn studija imali su još jednu priliku da primene svoje znanje dizajnirajući znak i logotip za pevačko društvo. Zadatak je bio osmisliti znak i logotip za hor pod imenom „Singers United”, tako da svojim vizuelnim identitetom nose jednu kulturnu i umetničku vrednost.

Portfolio Dizajn studija bogatiji za još jedan web sajt

DesignStudio je postao bogatiji za još jedan uspešno urađen projekat web sajta. Ovog puta zadatak je bio i više nego interesantan. Bilo je potrebno da se funkcionalno-estetska forma web stranice prilagodi sadržaju knjige. Reč je o interesantnom štivu profesora Slavka Rodića pod nazivom „Lotto Strategy”.

Izabrano pobedničko rešenje emisije „Zvučni zid” sa eduTV-a

DesignStudio je uspešno realizovao još jedan interesantan projekat. Zadatak dizajnera je bio da kreiraju upečatljiv i kreativan logo za muzičku emisiju „Zvučni zid”, koja se emituje na eduTV-u, a bavi se temom alternativne i mainstream pop, rok i hip-hop scene u Srbiji i regionu.

Izabran logo za firmu Fodasta Lazarevo

Dizajn studio je izborom loga za firmu FODASTA Lazarevo uspešno završio još jedan projekat. Ova firma se bavi računarskim programiranjem i planiranjem, održavanjem i razvojem softvera, a njen logo treba da ostavlja utisak pouzdane, profesionalne i kvalitetne firme.

Radovi polaznika Dizajn studija ostali zapamćeni na MAJE konkursu

Nedavno organizovan konkurs za logotip Medijske asocijacije Jugoistočne Evrope (MAJE), koji je trajao mesec dana, sredinom marta dobio je pobednika – rešenje grafičke dizajnerke Zorane Tošić.

FODASTA Lazarevo – uži izbor

Polaznici Dizajn studija dobili su još jednu priliku da iskažu svoju kreativnost i znanje. Ovaj put u vidu kreiranja logotipa za firmu FODASTA Lazarevo, poslovnu organizaciju koja se bavi računarskim programiranjem i planiranjem, održavanjem i razvojem softvera.

Izabran logo za NS 3D

Dizajn studio je završio još jedan projekat izborom logoa za SN 3D Studio, koji se bavi 3D dizajnom i 3D modelovanjem, 3D kompjuterskom grafikom i tehnologijama. Posao našeg klijenta postoji zbog ljudske potrebe da se ideje pretvore u 3D realnost, ili čak u fizičke predmete, putem 3D štampe (na konceptualnom i proizvodnom nivou).

Napravljen uži izbor za projekat SN 3D Studio

Poslednjih nedelja članovi tima Dizajn studija radili su na projektu dizajna logoa za freelance dizajnera čiji se rad podvodi pod ime firme SN 3D Studio. Kao i svaki put dosad, stručni žiri je imao problem pri izboru najboljih rešenja. Međutim, morao je da donese odluku o nekoliko najuspešnijih dizajnerskih rešenja.

Izabran zvanični logo za World Mime Conference

Dizajn studio je uspešno priveo kraju još jedan projekat izborom zvaničnog logoa za World Mime Conference. Klijentu, eminentnom srpskom dramskom umetniku Marku Stojanoviću, bila je potrebna izrada zvaničnog logotipa za Svetsku konferenciju pantomimičara i Studenstki festival pantomime, a s obzirom na to da je to jedina oragnizacija tog tipa u svetu, klijent je želeo da i u virtuelnom svetu „uspostavi dominaciju”.

Uži izbor za logo međunarodne konferencije pantomimičara

DesignStudio je ponovo bio raspoložen da uposli kreativnu energiju naših polaznika. Ovog puta u pitanju je bio interesantan projekat koji se razlikuje od dosadašnjih zadataka. Reč je o „Svetskoj organizaciji pantomimičara”. Ko su pantomimičari? Nije paradoks da nas u svetu punom buke, komercijalnog i neobičnog oglašavanja poziva tišina. Čovek, umetnik, duboko zabrinut za svoju umetnost, istražuje duhovni izvor kako bi sanjao i razmišljao, ponovo otkrivao sebe i aktivno delovao i razmišljao o umetnosti tišine. Tišina je prava suština pantomime i filozofija korišćenja energije govora samo kada je to neophodno.

Internacionalno takmičenje Posterheroes

Članovi tima Dizajn studija su poslednjih nekoliko nedelja marljivo radili na dizajnu rešenja za internacionalno takmičenje Posterheroes. Posterheroes: Shaping the Future je međunarodno takmičenje iz oblasti komunikacija i socijalno angažovane grafičke umetnosti, koje organizuju PLUG – neprofitno kulturno udruženje, Favini S.r.l. i IED Firenze (u daljem tekstu organizatori). Takmičenje Posterheroes je otvoreno za sve pojedince ili grupe www.posterheroes.org.

Objava pobednika za „Tepih servis Tošić”

DesignStudio je upravo postao bogatiji za još jedan uspešno urađen projekat dizajna logoa i web stranice za „Tepih servis Tošić”, firmu koja se bavi održavanjem čistoće tepiha, itisona i nameštaja za preduzeća i fizička lica.

Uži izbor za Tepih servis Tošić

Poslednjih mesec dana članovi tima Dizajn studija su radili na projektu dizajna logoa za firmu Tepih servis Tošić, koja se bavi održavanjem čistoće i dubinskim pranjem tepiha i itisona. Posle nekoliko dana iščekivanja, konačno smo dobili i uži izbor radova koji će biti prikazani klijentu. Pristigla rešenja dostojan su pokazatelj njihovog stečenog znanja, vrednog rada i talenta. Međutim, stručni tim ITAcademy morao je da se odluči za nekoliko najuspešnijih.

ITAcademy Junior – izbor je pao

Došli smo do kraja još jednog projekta u okviru Dizajn studija.

Posle dužeg odlučivanja, izbor za najbolji dizajn u okviru projekta ITAcademy Junior pao je na rad Marije Stefanović, polaznice sa odseka Video & Sound Production. Rešenje krajnje interesantno prikazuje suštinu delatnosti koju će budući online learning system obavljati.

Napravljen uži izbor za logo ITAcademy Junior

DesignStudio je omogućio članovima svog tima, ali i polaznicima IT akademije, da rade na dizajnu znaka i logotipa za novi projekat IT akademije – ITAcademy Junior. Kako obično biva po pokretanju nekog novog projekta, najpre treba osmisliti izgled znaka i ispisa za taj brend. Online škola predviđena je za uzrast od 7 do 14 godina i u okviru nje polaznici će sticati zanja iz oblasti informacionih tehnologija.

Izabran logo za Kupi mi kafu

Došli smo do kraja još jednog projekta u okviru radne sezone 2017/2018. u Dizajn studiju.

U okviru projekta Kupi mi kafu, za pobedničko rešenje izabran je logo koji je oblikovala Kristina Jovanović, polaznica IT akademije sa odseka Web Design.

Objava pobednika za NIKA Solutions

DesignStudio je završio rad na dizajnu znaka i logotipa za firmu NIKA Solutions, koja se bavi razvojem start-upova i start-up zajednice, razvojem ljudi i kompanija, unapređenjem poslovanja itd.

Čestitamo! Član Dizajn studija među najboljim svetskim dizajnerima na priznatom takmičenju Poster for Tomorrow

Polaznik ITAcademy i član Dizajn studija Mihajlo Miljković ostvario je veliki uspeh na jednom od najvećih internacionalnih takmičenja za najbolji dizajn postera, u organizaciji asocijacije Poster for Tomorrow. Članovi tima Dizajn studija na ovom takmičenju učestvovali su u prošloj radnoj sezoni sa 16 idejnih rešenja, od kojih su dva postera, po izboru stručnog žirija, ušla u najuži krug takmičenja, koji čini 5% svih prostiglih radova.

Napravljen uži izbor logoa za akciju Kupi mi kafu

Napravljen je uži izbor rešenja za projekat Kupi mi kafu.

Akcija Kupi mi kafu nastala je s ciljem omasovljavanja ideje da svako malom donacijom može da utiče na sredinu u kojoj živi. Ideja je da se ovom akcijom motiviše šira internet publika kako bi svojim donacijama podržala ljude, njihove ideje i kreativnost. Drugim rečima, sve ono što verujemo da treba podržati.


1 2 3 4 5