Najnovije vesti

Izabrano pobedničko rešenje Design Challenge LIVE radionice

Design Challenge LIVE radionica, koja se održala tokom proteklog meseca u tri grada: Beogradu, Sarajevu i Bukureštu, bila je dostojno finale još jedne uspešne godine rada DesignStudio tima.

Održana prva Design Challenge LIVE radionica u tri grada

Kraj spektakularne godine rada Design Studio tima obeležili smo velikim finalnim projektom – Design Challenge LIVE radionicom održanom u tri grada: Beogradu, Sarajevu i Bukureštu.

Dizajn završava radnu sezonu 2016/2017.

Polaznica ITAcademy Simona Seka Spasojević, koja je po zanimanju pravnica, a s druge strane gaji veliku strast prema umetnosti, dobila je specijalno priznanje od Dizajn studija za trud koji je pokazala.

NS Elektronix odabrao logo

Zadovoljstvo nam je da objavimo da je klijent – predstavnik firme NS Elektronix, odabrao rad Milana Dimitrijevića, člana Dizajn studija i polaznika IT akademije, odseka Print Design. Klijent je najlepšim rečima opisao ovo rešenje pokazujući veliko zadovoljstvo i zahvalnost kreatoru, ali i Dizajn studiju. 

Firma Natural for Fit izabrala svoje rešenje logoa

DesignStudio je nedavno ponudio rešenja logoa firmi Natural for Fit, koja se bavi proizvodnjom slatkiša pravljenih od zdravih namirnica i voća.

Sužen izbor logoa za firmu NS Elektronix

Napravljen je uži izbor predloženih rešenja logoa za firmu NS Elektronix.

Natural for Fit bira svoj logo

Napravljen je uži izbor predloženih rešenja logoa za firmu Natural for Fit.

Ova firma se bavi proizvodnjom slatkiša pravljenih od zdravih namirnica i od voća. Vrlo interesantan i inspirativan projekat otvorio je prostor za nesputanu kreativnost naših polaznika, te je u skladu sa tim dostavljeno mnogo dobrih rešenja, ali na žalost samo neka od njih su ušla u uži krug. 

Uspešno realizovan projekat dizajna logoa za firmu Ester (VIDEO)

Pogledajte utiske klijenta i šta o radu na ovom projektu kaže autorka pobedničkog rešenja, Nadežda Pešić.

Firma Ester izabrala svoj logo

DesignStudio je nedavno postao bogatiji za  još jedan uspešno odrađen  projekat dizajna logoa. Ester, firma koja se bavi manuelnom proizvodnjom dečjih igračaka, bila je klijent Dizajn studija i odabrala sliku koja će ubuduće predstavljati lice ove firme. 

Institut za istraživanje politike i političke teorije je dobio svoj logo

DesignStudio je završio još jedan dizajn logoa, ovog puta za naučni Institut za istraživanje politike i političke teorije. 

Uži izbor rešenja za firmu Ester

Napravljen je uži izbor radova za projekat Ester – firmu koja se bavi ručnom izradom dečijih igračaka. Ovo je možda jedan od konceptualno najinspirativnijih projekata na kojima je do sada Design Studio radio. Što zbog same tematike i potpune slobode u radu, te poverenja koje je klijent stavio na raspolaganje, pristigao je veliki broj izuzetno konceptualno kreativnih i interesantnih rešenja.

WE.r.PR projekat uspešno realizovan (VIDEO)

Još jedan uspešno realizovan projekat DesignStudieo tima. Dizajnirali smo znak i logotip firme za marketing i public relations WE.r.PR.

Napravljen uži izbor za Institut za istraživanje politike i političke teorije

DesignStudio je radio na dizajnu znaka i logotipa za Institut za istraživanje politike i političke teorije. Pristigao je veliki broj kvalitetnih rešenja od kojih je komisija u sastavu Nevena Milovančević i Predrag Maksić, izabrala tri najuspešnija rešenja.

WE.r.PR izabrao logo

DesignStudio je završio još jedan dizajn znaka i logotipa. Ovoga puta to je bio projekat namenjen firmi za marketing i public relations WE.r.PR.

Napravljen uži krug radova za WE.r.PR

Projekat WE.r.PR je bio jedan od  zahtevnijih, pre svega zbog nezgodnog ispisa i imena za dizajn i dizajnerski proces. U to su imali prilike da se uvere članovi tima Dizajn studija. Uprkos teškoćama, svi zajedno su uspeli da se izbore sa ovim atipičnim dizajnerskim problemom i izvedu izuzetno kvalitetan posao.

Studio Barra Fitness dobio novi logo

DesignStudio je završio rad na dizajnu znaka i logotipa za studio Barra Fitness – mali studio čiji je cilj da ljudima koji dolaze na treninge učini život lepšim i lakšim.

Napravljen uži izbor za vizualni identitet klijenta Barra Fitness

Članovi DesignStudio tima radili su na projektu dizajna logoa Barra Fitness Studija. Kao i uvek, pristigao je zaista veliki broj profesionalnih i kreativnih rešenja. Komisija koju su činili Nevena Milovančevič, Ivan Dikić i Predrag Maksić izabrala je šest rešenja koja će biti ponuđena klijentu.

Izabran logo firme Korpica

Dizajn vizuelnog identiteta firme Korpica je odabran. Izbor je pao na idejno rešenje Janka Popovića, polaznika ITAcademy, sa odseka Web Design.

Članovi DesignStudio tima svojim rešenjem imresionirali klijenta estetic.rs (VIDEO)

Kada uspete da oduševite klijenta koji sam ističe da je postavio zahtevan zadatak, onda znate da ste uradili stvarno dobar posao.

Izrada logoa za stomatološku kliniku Dentina

DesignStudio tim imao je pred sobom još jedan vrlo izazovan zadatak. Ovog puta, trebalo je kreirati vizualni identitet i logo stomatološke ordinacije stomatološke ordinacije Dentina.


1 2 3 4