Balkan Energy izabrao svoj logo

Balkan Energy izabrao svoj logo

09 March 2017,   By ,   0 Comments

Izabran je finalni izgled logoa za organizaciju Balkan Energy.

Reč je o organizaciji koja se bavi organizacijom žurki za dijasporu sa Balkana širom Evrope i sada planira širenje posla pod ovim prepoznatljivim imenom. Ideja je da se u sklopu brenda ponude i proizvodi pod istim imenom. Prvi od ovih proizvoda će biti energetski napitak Balkan Energy.

Na ovaj projekat stiglo je preko 50 rešenja. Rešenje polaznika ITAcademy Web Design smera Stevana Stojića, pokazalo se kao najuspešnije po kriterijumima klijenta. Svojim aktivnim radom na ITAkademiji, ali i u Design Studio timu, Stevan je postavio dobre temelje za razvoj svoje buduće karijere.

BalkanEnergyInspiraciju za ovo rešenje Stevan je pronašao u prikazu slepog miša kao simbolu noći. S obzirom na to da posao klijenata jeste noćni život i koncepcija noćne zabave, ovo rešenje predstavlja jedan od boljih pristupa.

Jedinstvo elemenata vizuelnog identiteta govori o sjajnom osećaju za boju, liniju, jedinstvo prikaza i harmoniju rešenja koji Stevan poseduje.

DesignStudio trenutno radi na jednom interesantnom takmičarskom projektu dizajna postera za Freedom of Movement projekat i očekuje sve polaznike ITAcademy sa dizajn odseka da se u tom projektu oprobaju.

Ukoliko do sada niste postali deo Dizajn studija možete se prijaviti na DesignStudio.