Dizajn web sajta za klijenta Sandru Lejić

Dizajn web sajta za klijenta Sandru Lejić

06 April 2021,   By ,   0 Comments

DesignStudio je postao bogatiji za još jedan uspešno urađen projekat dizajna web stranice. Prethodne radne sezone naši polaznici su radili logo za klijenta Sandru Lejić, koja radi kao menadžer društvenih mreža. Pošto je bila veoma zadovoljna krajnjim rešenjem, odlučila je da u ovoj sezoni prepusti našim polaznicima kreiranje web sajta. Na ovom projektu radio je polaznik Amar Gračević, polaznik Frontend JavaScript Development smera na ITAcademy.

Sajt je urađen po modernim standardima, pri čemu su korišćene savremene biblioteke za rad web stranica za WordPress CMS. Web stranica je urađena tako da bude prilagođena svim uređajima, što će dodatno doprineti korisnicima koji će posećivati sajt sa mobilnog telefona ili tableta. Na sajtu se nalaze mnoge funkcionalnosti poput slidera i Lightboxa. Tokom izrade sajta bilo je potrebno koristiti HTML, CSS, JavaScript i PHP. Takođe, koristile su se i različite frontend biblioteke – jQuery, Bootstrap itd.

Pokazavši zavidno tehničko znanje, Amar je uspešno odgovorio na ovaj zadatak i u potpunosti ispunio očekivanja našeg klijenta, pa smo došli do prvog kreiranog sajta za ovu sezonu. Klijent zahvaljuje Amaru za vizuelno rešenje, a čestitkama se pridružuje i DesignStudio.