Izabran dizajn platforme i logo za „CityScout360”

Izabran dizajn platforme i logo za „CityScout360”

03 July 2018,   By ,   0 Comments

DesignStudio je završio rad na dizajnu znaka i logotipa, ali i samom izgledu platforme pod imenom „CityScout360”.

Platformu čine sledeći sadržaji: virtuelne ture nekretnina, vrtuelne ture poslovnih prostorija koje bi dalje mogle objavljivati razne novosti i dešavanja o aktuelnostima poslovanja, virtuelne ture za razne znamenitosti grada (pogodno za turiste), virtuelne ture kreirane bespilotnom letilicom (dronom). Ciljna grupa je mlađa populacija kojoj bi virtuelne panorame bile kreirane za kategorije: noćni život, restorani, hoteli i slično, dok bi za poslovne ljude koji prepoznaju inovativnost u marketingu bile kategorije kao što su usluge, nekretnine itd.  

Klijent je istakao da mu za dizajn same web stranice odgovara rešenje polaznice ITAcademy Dragane Komljenović sa odseka Web Design. Dok je za sam dizajn logoa klijent izabrao rad Harisa Delimustafića, polaznika IT akademije sa odseka Print & Graphic Design. Svojom kreativnošću i interesantnim pristupom, ova dva polaznika kreirala su zaista dobra rešenja, koja su ostavila pozitivan utisak na klijenta, jer su u potpunosti odgovorila na postavljene kriterijume.

Dizajn studio zahvaljuje brojnim polaznicima koji su učestvovali na ovom projektu.

Čestitamo kreatorima izabranih rešenja, a klijentu želimo da sa srećom koristi ovaj logo. S obzirom na to da se školska godina približava kraju i da su u toku pripreme završnih radova i odbrana, i Dizajn studio se približava kraju radne sezone. Ova godina je bila jedna od najboljih do sada.