Izabran logo firme Korpica

Izabran logo firme Korpica

11 May 2017,   By ,   0 Comments

Dizajn vizuelnog identiteta firme Korpica je odabran. Izbor je pao na idejno rešenje Janka Popovića, polaznika ITAcademy, sa odseka Web Design.

Firma Korpica je mala porodična firma koja je u nastajanju i koja će se baviti pravljenjem domaćih sitnih kolača. Reč je o porodičnom biznisu u kome učestvuje više članova jedne porodice. Misija ove firme je proizvodnja visoko kvalitetnih kolača, zatim zadovoljni klijenti i svakako ostvarivanje dobiti koja proizlazi iz toga.

Jankov dizajn je upravo ono što je klijent želeo. Odličan, jednostavan i sofisticiran dizajn, s dobrim šmekom bakinog kolača. Veliki broj fenomenalnih rešenja je pristigao, te su polaznici ITAcademy pokazali da su za kratko vreme, samo par meseci nakon početka učenja, postali odlični dizajneri.

DesignStudio danas predstavlja mesto dokazivanja kvaliteta školovanja i znanja koje polaznici stiču u okviru školskih programa na ITAcademy.

U toku su dva projekta kojima se DesignStudio u ovom periodu bavi, a u najavi je još nekoliko interesantnih projekata do kraja školske godine i zatvaranja ove radne sezone.