Izabran logo za NS 3D

Izabran logo za NS 3D

13 March 2018,   By ,   0 Comments

Dizajn studio je završio još jedan projekat izborom logoa za SN 3D Studio, koji se bavi 3D dizajnom i 3D modelovanjem, 3D kompjuterskom grafikom i tehnologijama. Posao našeg klijenta postoji zbog ljudske potrebe da se ideje pretvore u 3D realnost, ili čak u fizičke predmete, putem 3D štampe (na konceptualnom i proizvodnom nivou).

Interesantna činjenica je da je klijent bivši polaznik ITAcademy Nikola Stepanović, sa odseka 3D Dizajn & CAD, koji je uspešno doveo do kraja svoje školovanje. Ovo dokazuje da ITAcademy školuje ambiciozne i uspešne pojedince, ali i da nakon završetka školovanja vodi računa o njima i uvek im stoji na raspolaganju za pomoć u razvoju biznisa i karijere.

Klijent se odlučio za rešenje polaznice ITAcademy Aleksandre Gerić. Aleksandra je svojom kreativnošću i interesantnim konceptom kreirala zaista dobro rešenje, koje je ostavilo pozitivan utisak na klijenta, jer je u potpunosti odgovorilo na postavljene kriterijume.

Hvala svima koji su učestvovali u ovom projektu.

Čestitamo autorki izabranog logoa, a klijentu želimo da sa srećom koristi ovaj logo i uspešno razvija svoj privatni biznis.