Izabrano pobedničko rešenje Design Challenge LIVE radionice

Izabrano pobedničko rešenje Design Challenge LIVE radionice

06 September 2017,   By ,   0 Comments

Design Challenge LIVE radionica, koja se održala tokom proteklog meseca u tri grada: Beogradu, Sarajevu i Bukureštu, bila je dostojno finale još jedne uspešne godine rada DesignStudio tima.

Članovima DesignStudio tima pružena je mogućnost sticanja jednog potpuno novog iskustva sa kojim će mnogo realnije moći da se upuste u buduće poslovne izazove i projekte na kojima će raditi sami ili u timovima. To je realizovano kroz Design Challenge LIVE radionicu, koju smo zamislili kao trodnevnu dizajn avanturu timskog pronalaženja rešenja inspirativnog zadatka.

Tokom ove radionice nastalo je oko 50 odličnih rešenja. Međutim, kako to pravila nalažu, klijent je mogao izabrati samo jedno rešenje. Sva nastala rešenja su prikazana klijentu KSL Music, koji je izbor sveo na četiri koja najbolje odgovaraju njegovim potrebama. To su rešenja:

  • Igora Popovića
  • Obrada Velimirovića
  • Harisa Delimustafića
  • Milana Dimitrijevića

Konačno, posle nekoliko dana razmišljanja i odlučivanja, produkcija KSL Music je odlučila da kao svoj zaštitni znak usvoji rešenje polaznika ITAcademy Harisa Delimustafića, koji je svoje rešenje kreirao u okviru radionice održane u Sarajevu.

KSL Music

DesignStudio čestita Harisu na ovom izboru, ali i svima koji su svojim talentom, entuzijazmom, znanjima i veštinama doprineli da na samom kraju nastavne godine nastanu vrlo kvalitetna i profesionalna dizajnerska rešenja, zbog kojih je klijent imao vrlo težak izbor.

Hvala svima još jednom!