Izrada logoa za stomatološku kliniku Dentina

Izrada logoa za stomatološku kliniku Dentina

25 April 2017,   By ,   0 Comments

DesignStudio tim imao je pred sobom još jedan vrlo izazovan zadatak. Ovog puta, trebalo je kreirati vizualni identitet i logo stomatološke ordinacije stomatološke ordinacije Dentina.

Ordinacija Dentina je najsavremenije opremljena stomatološka ordinacija koja po visokim standardima privatne prakse pruža usluge sveobuhvatne dijagnostike i stomatološke zaštite.

Dentina pokriva usluge iz svih oblasti stomatologije: konzervativne stomatologije i endodoncije, preventivne i dečije stomatologije, protetike, oralne hirurgije, ortodoncije i naravno ESTETSKE stomatologije koja je nezaobilazna u 21. veku!

DentinaČlanovi DesignStudio tima imali su pred sobom izazovan zadatak da kreiraju logo koji će reprezentovati delatnost klijenta na najbolji mogući način.

Kao i prilikom rada na svakom dosadašnjem zadatku, pristiglo je mnogo kvalitetnih radova. Čestitamo svim članovima tima na odličnim rešenjima.

Klijent je, ipak, morao da se odluči samo za jedno od njih, a mi ne sumnjamo da je napravio odličan izbor.

Pred nama su novi izazovi i mnogo zanimljivih projekata na kojima treba iznova dokazati zašto je DesignStudio najbolji izbor kada treba pronaći idealan poslovni dizajn.