Najbolja rešenja kreiranja logoa i vizitkarte za projekat „MVP design”

Najbolja rešenja kreiranja logoa i vizitkarte za projekat „MVP design”

23 April 2021,   By ,   0 Comments

Naredni projekat na kojem su radili naši polaznici bio je projekat kreiranja logoa i vizitkarte za firmu „MVP design”. Misija našeg klijenta jeste da razume ono šta njegovi klijenti žele i da im na osnovu toga dizajnira enterijer njihove kuće iz snova. Njegov posao će biti prepoznatljiv po dizajniranju nameštaja i prostora koji odišu prijatnim, prirodnim i minimalističkim ambijentom.

Klijent je naglasio da bi želeo da se za boju logotipa koristi zlatna boja, ali da svakako nije obavezna i da se mogu koristiti i druge boje, sve dok je zadržan minimalistički koncept. S druge strane, vizitkartica treba da bude napravljena od mat crnog materijala, sa linijom koja se nalazi na gornjim i donjim marginama, u istom minimalističkom stilu kao i logo.

Naša komisija, koju su činili Nikolina Medić, Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare i Alexandra Bardan, izabrala je dizajnerska rešenja koja će biti predstavljena klijentu. Autori ovih rešenja su:

  1. Marina Jankulov
  2. Marija Miokov
  3. Mirona-Maria Iftimi
  4. Denisa Valentina Lișița
  5. Dušan Raković
  6. Katarina Milović
  7. Jovana Miljković
  8. Krsta Milošević
  9. Maria Popescu

Čestitamo polaznicima čija su rešenja ušla u uži krug. Konačan izbor biće objavljen u roku od nekoliko dana, nakon odluke klijenta.