Najbolja rešenja projekta „Artemisa – reklamni materijal” -

Najbolja rešenja projekta „Artemisa – reklamni materijal”

Najbolja rešenja projekta „Artemisa – reklamni materijal”

22 May 2020,   By ,   0 Comments

Nakon uspešno kreiranog logotipa za preduzeće „Artemisa”, bilo je potrebno osmisliti i dizajnirati reklamni materijal za istog klijenta. Trebalo je da se logo, koji je uspešno kreirala naša polaznica Marica Šibulov, nalazi na svim propratnim materijalima i da polaznici obrate pažnju na boje koje su korišćene prilikom kreiranja logoa, kao i na celokupnu estetiku.

Na osnovu predatih rešenja, napravljen je uži izbor za ovaj projekat. Naša komisija, koju si činili Nikolina Medić, Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare i Alexandra Bardan, izabrala je dizajnerska rešenja koja će biti predstavljena klijentu. Autori ovih rešenja su:

  1. Vukašin Sarić
  2. Marijana Perić
  3. Emanuela Stefania Udrea
  4. Ana Glavšić
  5. Danijela Grčić
  6. Mara-Aida Rădmănestean
  7. Aleksandra Jovanović

Kako je bilo mnogo odličnih radova, komisija pohvaljuje autore koji su takođe odlično uradili ovaj zadatak, ali nažalost nisu ušli u uži izbor, i dodatno im zahvaljuje. To su: Jelena Ivanović, Anđelina Stojanović i Ivana Knežević.

Čestitamo polaznicima čija su rešenja ušla u uži krug. Konačan izbor biće objavljen u roku od nekoliko dana nakon odluke klijenta.