Najbolja rešenja projekta „Artemisa” -

Najbolja rešenja projekta „Artemisa”

Najbolja rešenja projekta „Artemisa”

21 February 2020,   By ,   0 Comments

Polaznici Dizajn studija dobili su priliku da pokažu svoje umeće u kreiranju logoa, i to za klijenta koji se bavi organskom proizvodnjom lekovitog bilja i čije preduzeće nosi naziv „Artemisa”. Najvažnija stvar koju klijent želi, kada je u pitanju njegov posao, jeste da njegovi klijenti uvide da je u pitanju prirodan i kvalitetan proizvod. Njegova misija je doprinos zdravijem životu i okruženju, ljudima koji žele da budu zdravi i da zdravlje održavaju na prirodan način.

Logo je trebalo da sadrži znak i logotip koji će biti energičan i koji će asocirati na zdravlje, prirodu i život. Takođe, klijent je naveo da se za boje logotipa koriste smaragdnozelena ili druge nijanse zelene.

Zahvaljujemo se svim polaznicima koji su ispunili zadate okvire i ponudili nam svoja rešenja. Naša komisija, koju si činili Nikolina Medić, Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare i Alexandra Bardan, izabrala je dizajnerska rešenja koja će biti predstavljena klijentu. Autori ovih rešenja su:

  1. Natalija Stojković;
  2. Aleksandra Jovanović;
  3. Tamara Jevtić;
  4. Mihailo Vučenić;
  5. Tijana Vučićević;
  6. Marica Šibulov;
  7. Manuela Stefania Udrea;
  8. Paul Cornel Subtirel.

Čestitamo polaznicima čija su rešenja ušla u uži krug. Konačan izbor biće objavljen u roku od nekoliko dana nakon odluke klijenta.