Najbolja rešenja projekta „Auto-škola ‘Desetka plus’”

Najbolja rešenja projekta „Auto-škola ‘Desetka plus’”

12 June 2020,   By ,   0 Comments

Trebalo je da naši polaznici osmisle logo za klijenta iz Beograda koji ima svoju auto-školu i čija firma nosi naziv „Auto-škola ‘Desetka plus’”. Njihova misija jeste da nauče kandidate da voze bezbedno i savesno, da ovladaju svim situacijama i znakovima tako da za njih ne postoji nepoznat put i osposobe ih za samostalnu vožnju. Stoga, najvažnija stvar koju klijent želi da njegovi budući klijenti primete jesu sigurnost, poverenje, da se osećaju koliko je to moguće opušteno iako je velika količina stresa prisutna zbog samog saobraćaja.

Čestitamo svima koji su uspeli da u roku predaju svoja rešenja i zahvaljujemo svim polaznicima koji su učestvovali u ovom projektu. Imali smo veliki broj odličnih radova.

Prema glasovima stručne komisije, koju su činili Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Nikolina Medić i Alexandra Bardan, klijentu se predstavljaju radovi čiji su autori:

  1. Slobodan Vukajlović,
  2. Nemanja Vorkapić,
  3. Sanja Marković,
  4. Biljana Denić,
  5. Maria Cristina Codreanu,
  6. Kenan Dučić.

Posebno pohvaljujemo i polaznice Marinu Drobac Marković i Milenu Mirjanić, koje su takođe imale odlična rešenja, ali koja nažalost ovaj put nisu ušla u uži izbor.

Čestitamo polaznicima čija su rešenja ovaj put ušla u uži krug. Konačan izbor biće objavljen u roku od nekoliko dana, nakon odluke klijenta.