Najbolja rešenja projekta „Fotocult” -

Najbolja rešenja projekta „Fotocult”

Najbolja rešenja projekta „Fotocult”

21 March 2019,   By ,   0 Comments

Polaznici Dizajn studija su dobili priliku da još jednom pokažu svoje umeće u kreiranju logoa, ovaj put za profesionalnog fotografa, na projektu pod nazivom „Fotocult”.

Najvažnija stvar koju klijent želi da njegovi potencijalni klijenti dožive kada je u pitanju njegov posao jeste da shvate da su im za poslovanje neophodne kvalitetne slike i da izrada takvih slika zahteva pozivanje stručnjaka u oblasti u kojoj rade, što znači i značajno trošenje novca i vremena.

Klijentova uloga kao nekoga ko nudi ovaj tip usluga jeste da isporuči proizvod koji zadovoljava njihove potrebe u kratkom vremenskom periodu i po ceni koja je prilagođena njihovim mogućnostima. Logo je trebalo da sadrži znak i logotip.

Zahvaljujemo svim polaznicima koji su ispunili zadate okvire i ponudili nam svoja rešenja. Naša komisija, koju si činili Nikolina Medić, Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Vladimir Drešević i Ivan Dikić, izabrala je dizajnerska rešenja koja će biti predstavljena klijentu. Autori ovih rešenja su:

1. Bojana Veljković
2. Đorđe Nikolić
3. Ivan Marković
4. Maja Vuković
5. Slobodan Vukajlović
6. Svetlana Vasić

Čestitamo polaznicima čija su rešenja ovaj put ušla u uži krug. Konačan izbor biće objavljen u roku od nekoliko dana nakon odluke klijenta.