Najbolja rešenja projekta „Lem Co”

Najbolja rešenja projekta „Lem Co”

03 June 2020,   By ,   0 Comments

Još jedan odlično kompletiran projekat od strane naših polaznika! Naš klijent je ovoga puta izrazio potrebu za reklamnim materijalom u vidu reklamne cerade, flajera i nalepnice za izloge. U pitanju je prodavnica zdrave hrane čiji je naziv „Lem Co”.

Misija njihovog posla jeste informisanje ili edukacija okruženja o važnosti zdrave hrane i zdravog načina života i njegovo snabdevanje kako bi sačuvali zdravlje. Najvažnija stvar koju klijent želi da njegovi klijenti dožive kada je u pitanju njegov posao jeste pozitivna energija u prodavnici, profesionalno znanje i širok asortiman kvalitetnih proizvoda.

Klijent je naglasio da se za boju reklamnog materijala koristi prvenstveno zelena, ali mogu i neke druge sveže boje koje podsećaju na prirodu i zdravlje.

Za uži izbor naša komisija, koju su činili Nevena Milovančevič, Nikolina Medić, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Alexandra Bardan i Dragoljub Ćatović, izabrala je šest rešenja koja će biti ponuđena klijentu.

Autori čija rešenja idu u uži izbor su:

  1. Milana Kiš,
  2. Natalija Stojković,
  3. Svetlana Žargić,
  4. Marijana Perić,
  5. Danijela Grčić,
  6. Aleksandra Jovanović.

Čestitamo svim polaznicima čija su rešenja ušla u uži krug. Očekujte uskoro rezultate, biće objavljeni u roku od nekoliko dana, kada dobijemo potvrdu od klijenta.