Najbolja rešenja projekta „Mlekara Zukve” -

Najbolja rešenja projekta „Mlekara Zukve”

Najbolja rešenja projekta „Mlekara Zukve”

03 June 2020,   By ,   0 Comments

Polaznici Dizajn studija su dobili priliku da pokažu svoje umeće u kreiranju loga, i to za klijenta koji ima svoju mlekaru. Firma kao samostalni proizvođač mlečnih proizvoda u procesu je nastanka, ali su od 1993. godine prevozili sirovo mleko za mnoge poznate brendove na području naše zemlje (Mlekaru Šabac, Megle Srbija, Mlekaru Pančevo…).

Budući da mlekaru zastupaju dve generacije, imaju „sukob” tradicionalnog i modernog shvatanja, tako da su hteli da vide rešenja koja su deo i jedne i druge priče.

Žele da ih prepoznaju kao porodičnu firmu koja teži kvalitetnim proizvodima, koji su na trpezi potrošača zahvaljujući njihovim bakama i dekama sa sela.

Zahvaljujemo svim polaznicima koji su ispunili zadate okvire i ponudili nam svoja rešenja. Naša komisija, koju su činili Nikolina Medić, Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare i Alexandra Bardan, izabrala je dizajnerska rešenja koja će biti predstavljena klijentu. Autori ovih rešenja su:

  1. Teodora Čubrilo
  2. Daniela Grčić
  3. Marica Šibulov
  4. Mara-Aida Radamanestean
  5. Nataša Popović
  6. Tamara Jevtić
  7. Ana Glavšić

Pošto smo imali mnoštvo odličnih radova, u ime komisije Dizajn studija pohvaljujemo i posebno zahvaljujemo autorima koji su odlično uradili ovaj zadatak, ali nažalost nisu ušli u uži izbor.

To su: Nemanja Vorkapić, Mihai Sabin Fetico, Sanja Marković, Slobodan Vukajlović i Milica Tresač.

Čestitamo polaznicima čija su rešenja ušla u uži krug. Konačan izbor biće objavljen u roku od nekoliko dana nakon odluke klijenta.