Najbolja rešenja projekta „Pet Shop Friends” -

Najbolja rešenja projekta „Pet Shop Friends”

Najbolja rešenja projekta „Pet Shop Friends”

03 June 2020,   By ,   0 Comments

Polaznici Dizajn studija su radili vredno u proteklom periodu na projektu „Pet Shop Friends”. Klijent ističe da njihov posao postoji kako bi obezbedili hranu, igračke, opremu, sve za ličnu higijenu, garderobu i još mnogo proizvoda za kućne ljubimce. U ponudi se nalazi preko 1.000 artikala za sve vrste ljubimaca.

Klijent je naglasio da za boju logotipa naši polaznici imaju potpunu slobodu, ali da teži ka modernom minimalističkom rešenju. Ovo rešenje će se ubuduće primenjivati i na webu i na printu.

Zahvaljujemo svim polaznicima koji su ispunili zadate okvire i ponudili nam svoja rešenja. Na taj način omogućili su sebi da i ovim radom doprinesu građenju svog portfolija. Naša komisija, koju si činili Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Nikolina Medić i Alexandra Bardan, izabrala je dizajnerska rešenja koja će biti predstavljena klijentu. Autori ovih rešenja su:

  1. Tamara Jevtić
  2. Natalija Stojković
  3. Nataša Popović
  4. Lazar Prijović
  5. Milana Kiš
  6. Vukašin Sarić

Takođe, posebnu pohvalu zaslužuju i rešenja autora: Boris Jovanović, Slobodan Vukajlović, Ana Glavšić, Harun Tahirović i Tavita Stamenić.

Čestitamo polaznicima čija su rešenja ovaj put ušla u uži krug. Konačan izbor biće objavljen u roku od nekoliko dana nakon odluke klijenta.