Najbolja rešenja projekta „Savez sportova Savski venac”

Najbolja rešenja projekta „Savez sportova Savski venac”

22 January 2019,   By ,   0 Comments

U proteklih nekoliko nedelja tim Dizajn studija bavio se dizajniranjem logoa za Savez sportova Savski venac.

Reč je o savezu koji se trudi da postane prepoznatljiv kao podrška, nosilac i pokretač svih značajnih segmenata u oblasti sporta kada se pominje opština Savski venac. Ono što je misija njihovog saveza jeste zdravo okruženje i zdrava lokalna zajednica. Logo je trebalo da sadrži znak i logotip.

Zahvaljujemo svim polaznicima koji su ispunili zadate okvire i ponudili nam svoja rešenja. Na taj način su sebi pružili priliku da stiču praktično radno iskustva. Naša komisija, koju si činili Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Vladimir Drešević, Ivan Dikić i Nikolina Medić, izabrala je dizajnerska rešenja koja će biti predstavljena klijentu.

Polaznici predstavili svoja najbolja rešenja projekta

Komisija Dizajn studija izabrala je najbolja rešenja projekta „Savez sportova Savski venac”. Izbor nije bio nimalo lak usled zaista velikog broja izuzetno kreativnih predloga.

Autori najboljih rešenja projekta su:

  • Bojana Veljković
  • Mirjana Stanković
  • Stefan Čubrilo
  • Svetlana Vasić
  • Nemanja Stević
  • Ingrid Čajić Imbrišić

Zbog izuzetno velikog broja odličnih radova, želimo da specijalno pomenemo i pohvalimo autore koji su sjajno uradili ovaj zadatak, ali nažalost nisu ušli u uži izbor. Ovom prilikom im se posebno zahvaljujemo. To su: Aleksandar Stojković, Emra Muhić, Slobodan Vukajlović i Darko Jović.

Konačan izbor najboljeg rešenja projekta biće objavljen u roku od nekoliko dana nakon odluke klijenta.