Najbolja rešenja projekta „TEAM BUILDING POWER LEAGUE” -

Najbolja rešenja projekta „TEAM BUILDING POWER LEAGUE”

Najbolja rešenja projekta „TEAM BUILDING POWER LEAGUE”

21 March 2019,   By ,   0 Comments

Polaznici Dizajn studija su vredno radili u proteklom periodu na projektu „Team building power league” za Savez Beograda za dizanje tegova. Misija njihovog saveza jesu snaga, produktivnost, jaka i zdrava Srbija.

Ovaj projekat je nastao zbog afirmacije zdravog života među zaposlenima, koji kroz fizičko vežbanje treba da stvore veću produktivnost, a fizička i mentalna snaga jesu glavni pokretač toga. Trebalo je da logo sadrži znak i logotip.

Zahvaljujemo svim polaznicima koji su ispunili zadate okvire i ponudili nam svoja rešenja. Na taj način omogućili su sebi da i ovim radom doprinesu građenju svog portfolija.

Naša komisija, koju si činili Dragoljub Ćatović, Nevena Milovančević, Marina Ćuruvija, Kristina Malajmare, Vladimir Drešević, Ivan Dikić i Nikolina Medić, izabrala je dizajnerska rešenja koja će biti predstavljena klijentu. Autori ovih rešenja su:

1. Aleksandar Stojković
2. Bojana Veljković
3. Marko Milosavljević
4. Tamara Vukomanović
5. Đorđe Nikolić

Čestitamo polaznicima čija su rešenja ovaj put ušla u uži krug. Konačan izbor biće objavljen u roku od nekoliko dana nakon odluke klijenta.