Napravljen uži izbor za Ingenium Design

Napravljen uži izbor za Ingenium Design

10 May 2018,   By ,   0 Comments

Polaznici Dizajn studija su se još jednom odlično pokazali u izazovima. Ovaj put konkretno u izradi znaka i logotipa za jedan dizajnerski tim pod imenom Ingenium Design, koji ulazi na tržište sa ciljem da nađe svoje mesto u svetu web dizajna.

Misija koju ovaj kreativni tim teži da ispuni jeste ponuda što kompletnije usluge klijentima koja uključuje više usluga u jednoj (web dizajn, grafički dizajn, programiranje i video-produkciju).

Naši polaznici dizajnirali su nova rešenja koja ispunjavaju zahteve klijenta, koji je napomenuo da bi bilo poželjno da pri izboru boja budu zastupljene tirkizna i siva, ali nije bio isključiv ni prema drugim bojama. Naziv koji treba da stoji u logotipu je Ingenium Design ili INGENIUM DESIGN. Ključne reči ove firme su: web dizajn, pouzdanost, poverenje, progres, timski rad, open-mind koncept, kreativnost i freelance.

Na naše zadovoljstvo, pristigao je izuzetno veliki broj vrlo kvalitetnih rešenja. Polaznici IT akademije pokazali su se kao izuzetno talentovani, snalažljivi i sve veštiji prilikom rada na ovakvoj vrsti projekata. Želimo da čestitamo onima koji su uspeli u roku da predaju svoja rešenja, ali i da zahvalimo svim polaznicima koji su učestvovali u ovom projektu.

Pred našom komisijom našao se izuzetno težak zadatak – da izabere 5 najuspešnijih rešenja. Autori čija će rešenja biti prezentovana klijentu su:

  1. Aleksandra Živanović
  2. Bojan Dimitrijević
  3. Dalibor Ostojić
  4. Dušan Milijić
  5. Kristina Živković

 

Hvala svima na učešću! Dizajn studio nastavlja sa novim projektima koji će vam omogućiti kontinuitet u radu i usavršavanju.

Pogledajte kako izgledaju radovi koji su ušli u uži izbor: