Objava pobednika projekta „Sandra Lejić“ -

Objava pobednika projekta „Sandra Lejić“

Objava pobednika projekta „Sandra Lejić“

30 July 2020,   By ,   0 Comments

Iza nas je još jedan završen projekat na kojem su naši polaznici vredno i uporno radili, došavši tako do odličnog krajnjeg rezultata, kojim je i klijent, a i naš tim, prezadovoljan. U pitanju je rešenje polaznice Natalije Stojković, koja je kreirala logotip, kao i vizitkartu, za klijenta koji se bavi digitalnim marketingom.

Klijent je znao šta želi: da deo logotipa bude formula za serotonin, da se upotrebe plava i zlatna boja, i dao je jasna uputstva kada je u pitanju izgled vizitkarte. To su upravo elementi koje je Natalija primenila u svom dizajnu. Formula za serotonin je suptilno izmenjena da više odgovara sferi digitalnog marketinga. Međutim, znak je zadržao prepoznatljivost. Font je jednostavan, čist i atraktivan.

Opredelila se za duboku tamnoplavu boju, koja simbolizuje stručnost i stabilnost. Ona otkriva smirenije, posvećenije, ozbiljnije lice i u kombinaciji s raskošnom zlatnom stvara fin balans. Naša klijentkinja je želela modernu estetiku, da logotip bude odraz poverenja, preciznosti, tačnosti, elegancije i sofisticiranosti, što je upravo naša polaznica uspela da izvede.

Sve čestitke Nataliji na još jednom pobedničkom rešenju, a tim takođe zahvaljuje i ostalim učesnicima.