Objava pobednika za projekat dizajna enterijera

Objava pobednika za projekat dizajna enterijera

07 September 2022,   By ,   0 Comments

I u toku ove sezone naši polaznici su imali priliku da rade na projektu dizajna enterijera. Bilo je potrebno i u funkcionalnom i u estetskom smislu kreirati rešenja za adaptaciju stambenog prostora koji čine dve spavaće sobe sa single krevetima, spavaća soba za bračni par i kupatilo. Klijent je naglasio da dve spavaće sobe budu univerzalnog tipa (neutralne boje i materijali), a ne striktno definisane za muško i žensko. Za pobedničko rešenje izabran je rad polaznice Suade Šandal.

Dizajn enterijera, pored estetike, zahteva dobru funkcionalnost i organizovanost. Prilikom dizajniranja, Suada je nastojala da maksimalno iskoristi prostor, naročito u sobama manjih dimenzija. Pločasti nameštaj je dizajnirala po meri, tako da je svaki kutak enterijera isplaniran.

U enterijeru preovladavaju neutralne boje i materijali. Kombinacijom bele i sive boje, bež bojom i drvenim dekorom postigao se jedan skladan enterijer. U kupatilu su sive pločice u kombinaciji sa vintidž pločicama, drvenim dekorom i antracit detaljima stvorile malu oazu za opuštanje. Pored tuš-kabine, svoje mesto je pronašla i samostojeća kada, a iznad ve-ce šolje isplaniran je dodatni prostor za odlaganje.

Sve čestitke Suadi na pobedničkom rešenju, kao i svim ostalim polaznicima koji su vredno radili kako na ovom, tako i na svim prethodnim projektima u toku ove sezone.