Objava pobednika za projekat dizajniranja enterijera stana od 54 m2

Objava pobednika za projekat dizajniranja enterijera stana od 54 m2

28 July 2021,   By ,   0 Comments

Uspešno je realizovan projekat dizajniranja enterijera stana od 54 m2. Na ovom projektu za pobedničko rešenje izabran je rad Suade Šandal.

Prema njenim rečima, inspiraciju je pronašla u svetlim bojama kao što su bež, bela i imitacija drveta. Na nekim mestima je dodala i ogledalo kako bi prostor vizuelno delovao veće.

Pošto je klijentu trebalo mnogo prostora za odlaganje stvari, u uskom hodniku je smestila cipelarnik dubine 15 cm i plakar. U dnevnom boravku komoda na kojoj se nalazi TV služi za dodatno odlaganje stvari, knjiga i ukrasnih predmeta.

Elementi u kuhinji se protežu do plafona zbog iskoristivosti prostora. U kuhinji, umesto keramičkih pločica, odabrala je kaljeno staklo, koje će prostor vizuelno uvećati. Kako bi se trpezarija i kuhinja razdvojile zbog svojih različitih funkcija, Suada je koristila drvenu pregradu koja može da posluži za odlaganje knjiga ili kačenje cveća.

Kreveti u sobama su širine 120 cm, a iznad njih je smestila most-ormar kako bi se dobilo više prostora za odlaganje. U kupatilu, kao i u drugim prostorijama, koristila je svetle boje iz ranije spomenutog razloga – kako bi prostor delovao veće. Preovladava bež boja sa drvenim i crnim detaljima. Veš-mašina i bojler se nalaze u ormaru.

Prilikom dizajniranja enterijera naša polaznica se vodila time da, pored estetike, postigne i kvalitetnu funkcionalnost prostora. Pratila je želje klijenta i nastojala da iskoristi prostor maksimalno, pazeći da ne izazove pretrpanost.

Suada je apsolutno odgovorila na zahteve klijenta i dala rešenje koje u potpunosti pokazuje njeno umeće u dizajniranju enterijera. Čestitke Suadi i ostalim polaznicima koji su učestvovali u ovom projektu.