Objava pobednika za projekat kreiranja dizajna enterijera za „Movement Factory”

Objava pobednika za projekat kreiranja dizajna enterijera za „Movement Factory”

17 June 2021,   By ,   0 Comments

DesignStudio je dobio priliku da radi na jednom od najvećih projekata do sada kada je u pitanju dizajn enterijera i posebno nam je drago što smo ga uspešno realizovali, poput svih dosadašnjih projekata.

Reč je o neprofitabilnoj organizaciji „Movement Factory”, koja osniva sportski centar sa istim imenom, koji, kako kažu, treba da spoji nespojivo. Možemo reći da imamo dve potpuno različite ciljne grupe: prvu i osnovnu čine osetljive kategorije stanovništva (socijalno ugrožena deca, osobe sa smetnjama u razvoju itd.), dok su druga grupa profesionalni sportisti ili aktivni rekreativni vežbači (trening u teretani, krosfit, joga, školice sporta).

Jedan od osnovnih ciljeva organizacije je zaštita, očuvanje i promocija zdravlja stanovništva u celini, odnosno pojedinih populacionih grupacija ili pojedinih lokalnih zajednica (sve što podrazumeva termin „javno zdravlje”), realizacijom određenih aktivnosti u okvirima fizičke aktivnosti i sporta. Pored toga, misija ove organizacije je uklanjanje novčanih i stereotipnih barijera; naime, predstavnici ove organizacije žele da sport učine dostupnim socijalno ugroženima i obezbede kontinuirano stručno vođenje besplatnih treninga za decu koja ne mogu sebi da priušte bavljenje sportom. Najvažniji utisak o organizaciji treba da bude:

POVERENJE/SIGURNOST/PROFESIONALNOST. Poverenje zato što će se organizacija delom finansirati iz različitih grantova, konkursa i projekata, zatim jer žele da u centru imaju i situirane, ali i platežno osetljive klijente i, najzad, jer im je ideja i da implementiraju neke nove sisteme vežbanja. Profesionalnost se podrazumeva za bilo koji posao u kome se nadaju uspehu.

Polaznica Marica Šibulov sa smera Interior Design uspešno je odgovorila ovom zadatku i predala rešenje koje je u potpunosti zadovoljilo potrebe klijenta. Njen rad je demonstrirao odlično razumevanje organizacije iskorišćenja prostora, poznavanje trendova u ovoj oblasti i odličnu analizu zahteva klijenta, stoga se DesignStudio pridružuje utiscima klijenta, koji je prezadovoljan njenim radom.