Objava pobednika za projekat kreiranja logoa pod nazivom „Marjana with smile”

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa pod nazivom „Marjana with smile”

27 August 2021,   By ,   0 Comments

Došli smo do poslednjeg uspešnog kreiranog projekta u ovoj sezoni, gde su polaznici imali zadatak da kreiraju logotip. U pitanju je bio klijent „Marjana with smile”, koji se bavi šivenjem tekstilne odeće. Za pobedničko rešenje izabran je rad polaznice Sandre Gajić.

Sandrine polazne tačke u izradi ovog logoa bili su zahtevi klijenta: da je jednostavan, ozbiljan, bez roze boje i da u njega budu uklopljeni inicijali ili nadimak. Odabrala je nadimak koji je klijent naveo da može da se koristi, jer je tako prisniji i smanjuje distancu između proizvođača i kupca. Pri odabiru slova, koristila je čiste linije da bi postigla traženu jednostavnost.

Izostavljanjem delova slova želela je postići sličnost sa izgledom odevnih predmeta poređanih na vešalice gde se vidi samo jedan njihov deo. Odabrala je kombinaciju crne i bele kako bi sam logo izgledao ozbiljno i profesionalno, a sam naziv MAŠA ima u sebi mekoće da sve drži u balansu.

Sve čestitke Sandri na još jednom uspešno kreiranom rešenju. DesignStudio zahvaljuje svim polaznicima koji su dali svoj maksimum u ovoj radnoj sezoni tako što su učestvovali i kreirali rešenja na zavidnom nivou.