Objava pobednika za projekat kreiranja logoa za „Made with love by Bokissa”

Objava pobednika za projekat kreiranja logoa za „Made with love by Bokissa”

26 May 2021,   By ,   0 Comments

Polaznici Dizajn studija su uspešno priveli kraju projekat pod nazivom „Made with love by Bokissa” i time došli do još jednog pobedničkog rešenja koje je potpuno zadovoljilo klijentove potrebe. U pitanju je rad polaznice LINK Academy iz Rumunije Denise Valentine Lišice (Denisa Valentina Lișiță), sa smera Print Design.

U procesu kreiranja logoa za ovaj brend, koji se bavi handmade proizvodima od vune i pamučne trake, bila je inspirisana ciljnom grupom klijenta (ženama i devojkama) i ključnim rečima kao što su heklanje, ljubav, kreativnost.

Ilustrovani karakter predstavlja portret žene koja ima vuneni kalem umesto kose, a njene usne su oblikovane u simbol srca kako bi se naglasila činjenica da su proizvodi od vune rađeni sa ljubavlju prema ženama. Logotip stvara toplu atmosferu, privlačnu porodicama i deci. Još jedan detalj su i oči samog karaktera, koje su zatvorene, što označava opuštenost i sigurnost.

Estetika logotipa zadovoljava potrebe klijenta za promocijom brenda na kanalima društvenih medija, te se lako može i odštampati i videti na bilo kojoj površini.

Još jednom čestitke svim polaznicima koji su dali svoj doprinos u ovom projektu, a Dizajn studio posebno zahvaljuje polaznici na pobedničkom rešenju.