Objava pobednika za projekat kreiranja sajta za „Minijaturu”

Objava pobednika za projekat kreiranja sajta za „Minijaturu”

25 August 2021,   By ,   0 Comments

U okviru ovog projekta bilo je potrebno osmisliti dizajn sajta (mock-up) i nakon toga izraditi sajt za klijenta koji ima kafić pod nazivom „Minijatura”. U obe faze izrade izabrano je pobedničko rešenje polaznika Amara Garčevića.

U skladu sa klijentovim zahtevima, urađen je single page dizajn koji ima Intro, O nama, Izdvojeno, Galerija i mnoge druge sekcije.

Prilikom dizajniranja mock-upa, koristio se moderni softver za dizajniranje sajtova – Adobe XD, dok su se prilikom same izrade sajta koristili jezici HTML, CSS, JavaScript, kao i frontend biblioteke Bootstrap, jQuery itd. Takođe, dodata je integracija Instagram Feeda klijentovog naloga na Instagramu, što je dodatno doprinelo izgledu sajta. Sajt je urađen responsive metodom, što znači da je prilagođen različitim uređajima. Sajt u potpunosti odgovara tematici projekta, a to je predstavljanje kafića „Minijatura”. Za ovog klijenta smo u prethodnim sezonama već kreirali logo, cenovnik i flajer.

Sve čestitke Amaru na veoma uspešnoj radnoj sezoni, kao i ostalim polaznicima koji su dali svoj doprinos u okviru ovog projekta.