Objava pobednika za projekat „Super Mom” -

Objava pobednika za projekat „Super Mom”

Objava pobednika za projekat „Super Mom”

27 August 2020,   By ,   0 Comments

Došli smo do kraja ove radne sezone i zatvaramo je uspešno završenim projektom „Super Mom”, gde je izabran pobednički rad polaznice Mare Aide Radmanestean, sa smera Print Design na LINK Academy iz Rumunije.

Polaznica je odlično iskoristila simboliku i minimalistički pristup rešenju da iskaže majčinsku ljubav, a ujedno i ljubav prema zanatu, i upravo je to ono što je bilo presudno da baš ovaj rad izabere klijent. U logou se vidi simbolika da neko drži bebu, a iz imena same kompanije može se zaključiti da se radi o majci. Beba se nalazi u ružičastom pokrivaču i linije formirane sa njega daju utisak ćebeta i vunenih proizvoda, čime se kompanija i bavi. Ćebe i beba su u obliku znaka beskonačnosti jer je „Super Mom” majka koja beskrajno voli svoje dete, a znak beskonačnosti takođe simbolizuje vezu između njih.

Čestitke pobednici, kao i ostalim polaznicima koji su učestvovali u ovom projektu, a takođe pohvale i svima koji su zalaganjem obogatili kako svoj portfolio, tako i portfolio Dizajn studija u ovoj sezoni.