Objava pobednika za „Udruženje Srbije za celijakiju” -

Objava pobednika za „Udruženje Srbije za celijakiju”

Objava pobednika za „Udruženje Srbije za celijakiju”

24 March 2020,   By ,   0 Comments

Polaznici Dizajn studija su došli do još jednog pobedničkog rešenja. U pitanju je „Udruženje Srbije za celijakiju”, kome je bio potreban logotip. Ovo udruženje utvrđuje ranu dijagnostiku celijakije, dostupnu i sigurnu hranu, hranu koja je pouzdano bez glutena, samim tim i poboljšanje kvaliteta života obolelih od celijakije. Za pobedničko rešenje izabran je logo Ane Glavšić, polaznice IT akademije, smer Print & Graphic Design.

Anina ideja je bila da logo predstavi podršku i zaštitu koju ovo udruženje pruža u borbi protiv celijakije. Sinonim za zaštitu je ruka i prikazana je tako da je pšenica ispod nje. Pšenica ima iglice, koje svakako asociraju na pretnju, tako da izgleda kao da ruka spasava pojedince koji se bore sa celijakijom. Plava boja simbolizuje stabilnost, poverenje, odanost i istinu, što celu priču dobro zaokružuje.

Na osnovu navedenog i sam klijent je prepoznao potencijal ovoga rešenja i zbog toga je baš i izabran Anin rad. Svakako, klijent zahvaljuje kako pobednici, tako i svima ostalima na vrednom radu, a takođe se i Dizajn studio pridružuje čestitkama.