Polaznici ITAcademy izradili web sajt za projekat „Heroji dvadesete”

Polaznici ITAcademy izradili web sajt za projekat „Heroji dvadesete”

09 June 2020,   By ,   0 Comments

Polaznici ITAcademy u Bosni i Hercegovini, na smeru PHP Web Development, Svetlana Saletović, Snežana Raonić, Biljana Mijić i Branko Nenad sa predavačem Amarom Bešlijom učestvovali su u izradi projekta „Heroji dvadesete”, za koji su uspešno izradili web sajt u WordPressu.

Učesnici su tokom projekta imali zadatak da svako odradi svoj segment stranice, te da je na kraju spoje u jedinstvenu celinu, u čemu im je velika podrška bio predavač. Kroz učešće na ovom projektu polaznici su imali priliku da pokažu kvalitet svog rada i obogate svoj CV konkretnim projektima.

„Heroji dvadesete” je nagrada koju pokreće neformalna grupa mladih, a biće dodeljena u znak zahvalnosti građanima Bosne i Hercegovine koji su doprineli u borbi protiv krize nastale pandemijom virusa COVID-19.

DesignStudio i polaznici ITAcademy

DesignStudio polaznicima ITAcademy pruža mogućnost da već u toku školovanja steknu iskustvo u radu na stvarnim projektima i na taj način se upoznaju sa zahtevima tržišta i prirodom poslovnog angažmana. Sa druge strane, DesignStudio tim na taj način nudi klijentima odlična dizajnerska rešenja potpuno besplatno.

Zadovoljni klijenti mogu angažovati članove DesignStudio tima na novim projektima i ostvariti sa njima uspešnu saradnju. Ono što je na ITAcademy naučeno u DesignStudio timu postaje primenjiva veština koja se visoko ceni.