Radovi polaznika Dizajn studija ostali zapamćeni na MAJE konkursu

Radovi polaznika Dizajn studija ostali zapamćeni na MAJE konkursu

Radovi polaznika Dizajn studija ostali zapamćeni na MAJE konkursu

29 March 2018,   By ,   0 Comments

Nedavno organizovan konkurs za logotip Medijske asocijacije Jugoistočne Evrope (MAJE), koji je trajao mesec dana, sredinom marta dobio je pobednika – rešenje grafičke dizajnerke Zorane Tošić.

Prema oceni stručnog žirija, pristigao je veliki broj kvalitetnih radova iz zemalja iz kojih dolaze mediji članica MAJE, ali i iz Rumunije, Indonezije i Engleske. S ponosom možemo da istaknemo da je među njima bilo i dosta sjajnih radova polaznika Dizajn studija.

Učestvovanjem u ovom takmičenju, članovi tima Dizajn studija su još jednom pokazali da odlično umeju da primene stečene veštine i kreativno i adekvatno odgovore na postavljene zahteve. Učesnici su morali da zadovolje visoke kriterijume i osmisle originalno i inovativno rešenje.

Moderan dizajn i detalji su ono što se isticalo u radovima, a kako da stvore idealan balans prilikom kreiranja polaznici posebno uče u okviru Dizajn studija. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva i mnoštva ocenjenih radova, članovi naše komisije ističu da su polaznici u svojim radovima inovativno pristupili temi i više nego kvalitetno odgovorili na zadatak.

U moru sjajnih radova pristiglih na ovaj konkurs želimo da pohvalimo i istaknemo najbolje. Iskrene čestitke! Ponovo ste pokazali da ste izvrsni u svom poslu i zaista smo ponosni na vas.

Aleksandar Ilić
Bojana Veljković
Dragana Komljenović
Janko Janošević
Jelena Lukić
Kristina Jovanović
Mihajlo Miljković
Mirjana Ćurdić
Mirjana Stanković
Uroš Berbatović

Zahvaljujemo vam na radovima i želimo sve najbolje u daljem radu.