Radovi polaznika Dizajn studija ostali zapamćeni na MAJE konkursu

Radovi polaznika Dizajn studija ostali zapamćeni na MAJE konkursu

29 March 2018,   By ,   0 Comments

Nedavno organizovan konkurs za logotip Medijske asocijacije Jugoistočne Evrope (MAJE), koji je trajao mesec dana, sredinom marta dobio je pobednika – rešenje grafičke dizajnerke Zorane Tošić.

Prema oceni stručnog žirija, pristigao je veliki broj kvalitetnih radova iz zemalja iz kojih dolaze mediji članica MAJE, ali i iz Rumunije, Indonezije i Engleske. S ponosom možemo da istaknemo da je među njima bilo i dosta sjajnih radova polaznika Dizajn studija.

Učestvovanjem u ovom takmičenju, članovi tima Dizajn studija su još jednom pokazali da odlično umeju da primene stečene veštine i kreativno i adekvatno odgovore na postavljene zahteve. Učesnici su morali da zadovolje visoke kriterijume i osmisle originalno i inovativno rešenje.

Moderan dizajn i detalji su ono što se isticalo u radovima, a kako da stvore idealan balans prilikom kreiranja polaznici posebno uče u okviru Dizajn studija. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva i mnoštva ocenjenih radova, članovi naše komisije ističu da su polaznici u svojim radovima inovativno pristupili temi i više nego kvalitetno odgovorili na zadatak.

U moru sjajnih radova pristiglih na ovaj konkurs želimo da pohvalimo i istaknemo najbolje. Iskrene čestitke! Ponovo ste pokazali da ste izvrsni u svom poslu i zaista smo ponosni na vas.

Aleksandar Ilić
Bojana Veljković
Dragana Komljenović
Janko Janošević
Jelena Lukić
Kristina Jovanović
Mihajlo Miljković
Mirjana Ćurdić
Mirjana Stanković
Uroš Berbatović

Zahvaljujemo vam na radovima i želimo sve najbolje u daljem radu.