Uži izbor rešenja za firmu Ester

Uži izbor rešenja za firmu Ester

26 June 2017,   By ,   0 Comments

Napravljen je uži izbor radova za projekat Ester – firmu koja se bavi ručnom izradom dečijih igračaka. Ovo je možda jedan od konceptualno najinspirativnijih projekata na kojima je do sada Design Studio radio. Što zbog same tematike i potpune slobode u radu, te poverenja koje je klijent stavio na raspolaganje, pristigao je veliki broj izuzetno konceptualno kreativnih i interesantnih rešenja.

S obzirom na to da se i drugi semestar bliži kraju, oseća se da su veštine polaznika ITAcademy, odnosno članova Design Studio tima vidljivo uznapredovale. Ova činjenica dolazi do izražaja posebno kada se uporede rešenja sa početka i sada, pred kraj radne sezone.

Ipak, na visok nivo svih pristiglih rešenja, uži izbor mora biti napravljen, te u skladu sa tim komisija koju su činili Nevena Milovančević, Ivan Dikić i Predrag Maksić, odlučila je da rešenja sledećih šest članova tima budu prezentovana klijentu:

1. Alem Duran
2. Boris Jovanović
3. Gordana Devrnja
4. Jelena Matunović Kosjer
5. Mihajlo Miljković
6. Nadežda Pešić

Hvala svima na učešću. Radna sezona se blizi kraju. Čestitamo svima koji su iskoristili priliku da svoj CV i portfolio obogate sa još nekim realnim projektom.