Završena jedna od najuspešnijih godina Dizajn studija

Završena jedna od najuspešnijih godina Dizajn studija

06 September 2018,   By ,   0 Comments

dizajn studio ita

Još jedna generacija polaznika Dizajn studija uspešno je okončala svoj rad na prvim realnim projektima.

Ovogodišnji rad Dizajn studija obeležilo je veliko interesovanje, pa su tako polaznici realizovali čak 950 novih dizajnerskih rešenja, 5 web stranica i 16 korporativnih identiteta kompanija. Prvi put polaznici su imali priliku da urade dizajn enterijera jednog stana, što je bilo posebno značajno za buduće 3D dizajn i CAD stručnjake. Urađeni su i dizajn logotipa za konkurs Medijske asocijacije Jugoistočne Evrope (MAJE), dizajn za projekat humanitarnog karaktera „Kupi mi kafu”, kao i za internacionalno takmičenje „Posterheroes: Shaping the Future”.

Tokom rada na projektima polaznici su stekli brojna korisna znanja i praktične veštine, koji su im omogućili da obogate svoj portfolio, kao i da što pre pronađu odgovarajući posao u svojoj struci.

Ovo je ujedno bila i prva godina gde su polaznici iz Rumunije imali priliku da aktivno učestvuju u radu Dizajn studija sa kolegama iz Srbije. Polaznici LINK Academy u Rumuniji u saradnji sa polaznicima iz Srbije realizovali su brojne projekte, a nastava je prvi put izvedena i na rumunskom jeziku.

Takođe, budući IT stručnjaci su bili u prilici da naprave najsavremenije sajtove koji ispunjavaju sve SEO standarde najvećih svetskih kompanija.

Svi polaznici, pored ITAcademy sertifikata, dobili su i sertifikat o pohađanju Dizajn studija, što će im omogućiti da vrlo brzo kroče u dinamičan i uzbudljiv IT svet.

Pogledajte video i proverite kakvi su utisci polaznika nakon okončanog Dizajn studija.