Ideje. Kreativnost. Entuzijazam.

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja. Potpuno besplatno!

Vaše ideje su naši izazovi. Uverite se sami!

PRINT & GRAFIČKI DIZAJN

Dizajn pokreće marketing. Dizajn pokreće biznis. Najsavremenija rešenja grafičkog i print dizajna izdvojiće vas iz mase. Iskoristite svoju priliku!
Budite prepoznatljivi!

WEB DIZAJN

Web dizajn je sfera puna neograničenih mogućnosti koje se iz dana u dan šire. DesignStudio tim je uvek u koraku sa vremenom, spreman da vam pruži najsavremenije rešenje, po najnovijim svetskim standardima i trendovima.

VIDEO DIZAJN

DesignStudio je mlad tim dizajnera željnih praktične primene znanja stečenog na ITAcademy. Iza njihovog entuzijazma stoje iskusni predavači koji garantuju besprekorni kvalitet konačnog proizvoda.

Dobro došli na DesignStudio!

DesignStudio uspostavlja vezu između polaznika ITAcademy i klijenata kojima su potrebne usluge iz sfere dizajna. Mladi ljudi puni znanja stiču dragoceno iskustvo, a kompanije besplatno dobijaju vrhunski dizajn.

Čitav projekat pokrenut je zato što vrlo dobro znamo da su prvi koraci u karijeri najteži. Polaznici dobijaju mogućnost da ih učine uz našu pomoć, a mi smo beskrajno sigurni u njihove sposobnosti.

Značaj činjenice da DesignStudio nudi besplatna dizajn rešenja, ne bi bio toliki da ona nisu istovremeno i vrhunska.

Mi verujemo u svakog našeg polaznika – dovoljno je da imate jaku volju i jedino će nebo biti granica. Sa druge strane, pružili smo mogućnost klijentima da dođu do brzih, besplatnih i kvalitetnih dizajnerskih rešenja. Vaše zadovoljstvo biće najveća plata mladim dizajnerima.

Pročitaj više »

Šta je misija Dizajn studija?

DesignStudio nastao je sa idejom da polaznicima ITAcademy pruži priliku da iskažu svoje veštine i  razviju profesionalizam, radeći na realnim dizajnerskim projektima. Krajnji rezultat je neprocenjivo iskustvo i radovi kojima polaznici mogu da se ponosno predstave i započnu uspešnu karijeru u dizajnu. 

Radovi članova DesignStudio tima najbolji su dokaz da se na ITAcademy stiču zaista primenjiva znanja. Do pre samo par meseci polaznici ni sami nisu znali ništa o ovom divnom kreativnom poslu, a već danas rade kao dizajneri i zarađuju natprosečne plate.

Sa druge strane, DesignStudio pomaže firmama u osnivanju, kao i malim i srednjim preduzećima, čime doprinosi razvoju biznisa uopšte, nudeći besplatnu dizajnersku uslugu. Kompanijama pružamo mogućnost da potpuno besplatno dobiju vrhunske dizajnerske usluge. Mi radimo po principu – dobro za sve.

DesignStudio svoju misiju zasniva i na društveno odgovornom radu. Obavezni deo portfolija DesignStudio tima jeste bar jedan projekat humanitarnog karaktera u sezoni. Ipak, u krajnjoj tački to je i dužnost i misija dizajna kao profesije lepše okruženje za sve.

Predrag Maksić, koordinator DesignStudio by ITAcademy

 

Sve vesti »

Iskustva naših polaznika

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DesignStudio mi je otvorio vrata u svet dizajna

Oduvek sam želela da se bavim grafičkim dizajnom. Zbog spleta različitih okolnosti sam se opredelila za Arhitektonski fakultet, ali je moja ljubav prema dizajnu i dalje bila prisutna. ITAcademy je nudila sve što mi je bilo potrebno i na kraju u potpunosti ispunila sva moja očekivanja. Za godinu dana usavršila sam se u oblasti grafičkog dizajna kroz predavanja stručnjaka, a DesignStudio je bio prava prilika da naučeno sa uspehom i primenim. Stekla sam zavidan nivo potrebnih znanja za dalje bavljenje ovom profesijom.

Ljubica Marković, Print & Graphic Design

Pročitaj više »

Moji radovi danas su najbolja preporuka za ITAcademy i DesignStudio

Završio sam Visoku tehničku školu, na kojoj sam naučio od svega po malo – programiranje, administraciju, HTML i CSS, ali nisam ni slutio da time nisam ni „zagrebao” površinu web dizajna. Tek sam kroz praktične zadatke u okviru Dizajn studija zaista savladao sve veštine i tek sada znanje zaista mogu i da primenim, izrađujem sajtove i zarađujem. Moji radovi sada su najbolja preporuka za DesignStudio i ITAcademy.

Milan Petrović, Web Design

Pročitaj više »

Portfolio

Aktuelni projekti

 

Svi projekti »

Poklonite svom projektu vrhunska dizajnerska rešenja.

Potpuno besplatno! Neka vaša ideja dobije savremen marketinški podsticaj.
U dva koraka do besplatnog dizajna. Naručite svoj dizajn ovde »

Zakorači u svet dizajna!

ITAcademy ti otvara vrata u uspešnu dizajnersku karijeru.
Tvoja budućnost je rezultat tvojih odluka
Pogledaj uslove školovanja na ITAcademy »